Wednesday, September 6, 2017

BAHULU PANAS AJA ALIBAHULU Panas Aja Ali memang panas, panas macam goreng pisang.  Sesiapa yang hendak buat kenduri, hendak buat hantaran, hendak hadiah dekat kawan sempena apa-apa majlis dan lain-lain lagi  boleh buat tempahan kepada BAHULU PANAS AJA ALI  di Kiostnya  dulu di depan Pejabat Pos AEON BIG Seberang Jaya, kini telah berpindah di MEDAN SELERA CILI PADI (TINGKAS ATAS BERHAMPIRAN KFC)

Bukan Bahulu saja, di sini juga ada menjual pelbagai makanan tradisional seperti  rempeyet,  kueh bakar, kerepet dan banyak lagi. Aja Ali juga mengambil tempahan  membuat bahulu sebagai bekas hantaran untuk majlis perkahwinan atau pun pertunangan.

Bahulu Aja Ali juga terdapat pelbagai jenis bahulu, bahulu  asli, bahulu coklat rice, bahulu jem/coklat, bahulu ikan emas besar/kecil dan bahulu set hantaran.

Menurut Aja Ali, bahulu coklat rice merupakan ‘killer produknya’  dan sangat laris dipasaran. Setelah mula mengusahakan  perniagaan Bahulu Panas Aja Ali sekitar tahun 2012 dan kini sambutannya amat mengalakkan.

Sesiapa yang berkunjung ke AEON BIG SEBERANG JAYA  singahlah di kiost  BAHULU PANAS AJA ALI   dulu di depan Pejabat Pos di AEON BIG Seberang Jaya, kini telah berpindah MEDAN SELERA CILI PADI. 

Jika ingin buat tempahan boleh menghubungi  BAHULU PANAS AJA ALI   di talian  019-4444 632, 013-4444 343 dan 013-444 7979.VIDEO BLOGGERANDA INGIN PUNYA BLOG PERNIAGAAN SENDIRILAWATI PORTAL PADANG SERAILAWATI PORTAL KULIM
LAWATI PORTAL KEPALA BATAS
LAWATI PORTAL SPT

No comments:

Post a Comment