Monday, July 3, 2017

BLOGGER BANTU PENIAGA KECIL

PADA bulan ini BLOGGER UTARA BIZ akan melancarkan beberapa blog baru sebagai produk untuk para peniaga mengiklankan perniagaan mereka.  BLOGGER telah membuka Portal Padang Serai, Portal Kulim, Portal Kepala Batas dan juga Portal SPT.

BLOGGER amat berharap portal ini akan berkembang menjadi wadah masayarakat tempat itu mendapatkan maklumat malah menjadi wadah kepada para peniaga kecil mengiklankan perniagaan, perkhidmatan dan produk mereka.

Oleh kerana promosi hanya akan dibuat sekitar kawasan berkenaan BLOGGER mengenakan caj perkhidmatan yang cukup murah, lebih murah daripada peniaga menempah banner dan diletakan di serata tempat dan jauh lebih murah daripada peniaga mencetak risalah dan mengenarkan kepada orang ramai.

Tujuan BLOGGER  semata-mata bertujuan untuk membantu para peniaga khususnya orang melayu mempromosi perniagaan dan pastinya akan meningkatkan jualan dengan bakat yang Allah anugerahkan.

Hanya dengan RM30.00 para peniaga dapat mempromosi perniagaan mereka dengan meluas di kawasan mereka. BLOGGER akan menulis satu artikel ringkas dan padat beserta gambar mengenai perniagaan mereka.

BLOGGER  akan memposkan artikel itu dalam portal berkenaan dan seterusnya membuat promosi di grup komuniti FB yang terdapat di kawasan tersebut. BLOGGER akan membuat penghantaran artikel itu ke grup komuniti sebanyak 3X untuk 3 hari. Di samping itu BLOGGER akan menyediakan satu banner dan diletakkan di bawah artikel lain dan akan di link ke artikel yang telah di buat.

Artikel ini akan terus berada di alam maya dan sekiranya orang menaip sesuatu yang berkliatan dengan apa yang di tulis dalam portal ini mereka akan membawa orang itu ke artikel itu. Lagi pun zaman dunia tanpa sempadan ini orang banyak mencari maklumat menggunakan telefon pintar yang diusung ke serata tempat malah ada yang membawanya hingga ke tandas.

Promosi melalui internet dan media sosial amat murah dan amat berkesan. Jesteru itu jangan lepaskan peluan ini.

Disamping itu UTARA BIZ tetap menawarkan perkhidmatan yang hampir sama tetapi ruang promosinya agak meluas meliputi suluruh utara dan kosnya agak lebih RM120.00 untuk satu posting dan di buat promosi lebih 200 grup komuniti di sekitar utara sebanyak 3X dalam masa 3 hari.

Bagi peniaga kecil yang telah naik dan ada budget BLOGGER  menawarkan khidmat membuat, mengurus dan mempromosi portal tersebut dengan  kosnya hanya RM300.00 sebulan.


Cepat bertindak dan rasa kesannya, amat menakjubkan.KLIK DI IMAGE UNTUK KE PORTAL INI

KLIK DI IMAGE UNTUK KE PORTAL INI

KLIK DI IMAGE UNTUK KE PORTAL INI

KLIK DI IMAGE UNTUK KE PORTAL INI

KLIK DI IMAGE UNTUK KE PORTAL INI

KLIK DI IMAGE UNTUK KE PORTAL INI

No comments:

Post a Comment